Het is al weer bijna twee jaar geleden dat de deuren van de musketier weer open gingen. In deze periode hebben vele gasten de musketier weten te vinden de één voor een heerlijk kop koffie en de ander voor een gezellige feest avond.

Twee jaar geleden wisten de twee Rotterdammers niet wat hun te wachten stond in het pittoreske Gouda. Inmiddels hebben zij vele vaste gasten, en is er een familie gevoel gecreëerd. Met recht kunnen zij trots zijn op het fijt dat jong en oud, rijk en arm gezamenlijk naast elkaar zich thuis voelen in het gezelligste café van Gouda. Met veel plezier word er terug gekeken naar thema avonden en de avonden dat er een artiest optrad. mede dankzij de hulp en inzet van onze vaste gasten. leuk is ook te zien hoe je kan moderniseren en toch het karakter van een bruine kroeg kan behouden. Hiermee bedoelen wij onder andere, de vervanging van alle gloeilampen voor LED lampen. Dankzij de techniek is het mogelijk om onze bruine kroeg in twee minuten te veranderen in een feestcafé.

We hopen dan ook nog vele jaren onder u te zijn, en dat vele de weg naar de Musketier zullen vinden. Ons doel is dan ook om veel te blijven organiseren en samen met de gasten nog vele ideeën uit te werken om de sfeer nog gezelliger te maken..................

P.S. Onze speciale dank gaat nog uit naar ons zaalvoetbalteam, die dit seizoen fantastische prestaties heeft geleverd onder de bezielende leiding van Patrick.
Café de Musketier interactief

Vanaf nu zijn we op Hyves, Twitter, Msn en Youtube. Dus kom bij de vrienden van de Musketier en meld je gratis aan
Webdesign by :
Contact Contact